Wat kan Fair4All betekenen voor ondernemers?

  1. Extra omzet door nieuwe klanten die preferen producten/diensten af te nemen van ondernemers die bij het netwerk zijn aangesloten. Door de opzet van het systeem waarbij gebruiksrekeningen van deelnemers onderhevig zijn aan een afboeking van 0,5% op maandbasis zijn deelnemers sneller geneigd zaken (gedeeltelijk) te doen in Fairs dan in Euro's wanneer zij de keus hebben. Een snellere omloop verhoogt ook de omzet.

  2. Rentevrije financiering waardoor lagere productiekosten.

  3. Extra liquiditeiten doordat u bepaalde kosten in Fairs kunt betalen in plaats van in Euro's.

  4. Compensatie voor de afnemende koopkracht (in Euro's) van de consument.

  5. Aantrekkelijk afzetkanaal voor overcapaciteit of restpartijen.

  6. Fair4All helpt ondernemers ook om Fairs weer uit te geven aan zaken waaraan zij anders Euro's zouden moeten besteden. Denk aan hulp in het bedrijf, promotie, grafisch ontwerp, administratie, automatisering, etc. Wanneer u speciale wensen heeft gaan wij actief voor u opzoek.

 

Wat kunnen ondernemers betekenen voor Fair4All?

  1. De mogelijkheid voor deelnemers om in hun behoeften te voorzien ondanks de druk van de dalende koopkracht in Euro's.

  2. Ondersteuning bij het opzetten van een nieuwe, rechtvaardige, economie.

Wij realiseren ons dat het opzetten van een alternatieve economie een gecompliceerde zaak is. Hoe sympathiek een ondernemer ook tegenover dit idee staat, er zijn nog altijd kosten die in Euro's voldaan moeten worden. In gevallen waar het voor ondernemers lastig is hun producten aan deelnemers van Fair4All uitsluitend tegen Fairs aan te bieden is het ook mogelijk dit gedeeltelijk in Fairs en gedeeltelijk in Euro's te doen. Uiteindelijk streven we er naar binnen het netwerk van Fair4All bedrijfskolommen zo compleet mogelijk te maken.

Omdat deelname van ondernemers, groot of klein, van cruciaal belang is voor het slagen van Fair4All zullen wij geïnteresseerden, waar nodig, intensief adviseren, begeleiden en promoten.

Met betrekking tot fiscale aspecten wijzen wij u in eerste instantie graag op onderstaande teksten elders op deze website:

Hoezo kopen & verkopen? Wij ruilen.
Belastingen (Euro's).

Het netwerk Fair4All gaat definitief van start wanneer de voorinschrijvingen aangeven dat het initiatief voldoende kans van slagen heeft.

Laat potentiële interesse blijken door voor aan te melden bij het netwerk of neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op via info@fair4all.nl.

Even voorstellen:
Bestuur
Comité van Aanbeveling